• banner666
  • banner236
  • banner3

    About Company

    Bun Precision didegaké ing taun 2004 lan dumunung ing Songshan Lake, Dongguan. Wiwit saka perusahaan, kita terus-terusan nggawe innovatation lan pembangunan, lan teknologi Jerman ngenalaken lan peralatan kanggo kontribusi marang pembangunan industri automation. utama produksi: Ball unit support meneng, Ballscrew nut kunci ngeculke dilindhungi, modul linear, geser.

    Contact Bun

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.