• banner666
  • banner236
  • banner3

    ngeunaan Company

    Bun Precision diadegkeun taun 2004 sarta lokasina di Songshan Tasik, Dongguan. Kusabab ngadegna parusahaan, urang terus nyieun innovatation tur ngembangkeun, sarta téhnologi Jerman ngawanohkeun jeung alat pikeun nyumbang kana ngembangkeun sustainable industri automation. utama produksi urang: Ball Unit rojongan screw, Ballscrew nut konci leupas cipta, modul linier, slide.

    kontak Bun

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.